Apropam el tema als alumnes de 1r cicle d’ESO. Aquest és el lema del concurs literari de St. Jordi d’aquest curs i precisament perquè podria resultar un poc difícil per als alumnes de primer cicle, la Biblioteca i la Comissió de Normalització Lingüística prepararen aquestes activitats. 

1r ESO
Juanjo Pérez, company i professor del centre, va participar com a voluntari l’estiu passat a camps de refugiats de Grècia; ell ha apropat la realitat del refugiat a tots els cursos de 1r d’ESO. Els alumnes han estat molt particicpatius i s’han interessat molt pel tema. 1rESO

1a 2nESO

 2n ESO

Els alumnes de 1r curs del Batxillerat artístic varen crear cartells amb el lema, “Refugiats i literatura”, com ells han contat, no els va ser fàcil i han intentat transmetre la dificultat em què un es troba l’hora de crear.  L’ajuda de professors i del departament de Plàstica ha estat fonamental per a dur l’activitat endavant, encara que els autèntics protagonistes han estat els alumnes. Aquí podeu observar algunes fotografies, des de la preparació de l’activitat a la cloenda. 

DSC 4946 - CopiaFullSizeRender.jpg-2IMG 0964.JPGIMG 0976.JPGIMG 0979.JPGIMG 1007.JPGdarrera 2n ESO