4th International Youth Film Festival
Plasencia Encorto

 El passat cap de setmana, des del 16 al 19 de març, dues alumnes del nostre centre que enguany fan 2n de batxillerat, Tonina Fullana i Antònia Bonnín, juntament amb el seu professor de Cultura Audiovisual, Víctor Castells, i en representació dels altres companys de classe que el curs passat feren 1r de batxillerat amb elles, anaren a Plasència (Càceres) perquè el seu curt Endevina d'on som havia estat finalista en el 4t Festival Internacional de Plasència.

En aquest festival s'hi van presentar més de 300 curtmetratges de tot el món, dels quals en van quedar una trentena de seleccionats: Mèxic, Cuba, Brasil, Gran Bretanya, Holanda, Itàlia, Grècia, Rússia, Ucraïna, Croàcia, Eslovènia, Corea del Sud. També n'hi havia de tots els racons d'Espanya: Santiago de Compostel·la, Ourense, Saragossa, Madrid, Barcelona, Mallorca, València, Extremadura, Andalusia... El nostre curt, que era un dels seleccionats, finalment no va ser premiat, però va obtenir una menció especial del jurat.
Varen ser quatre dies de convivència amb joves i al·lotes d'arreu del món, compartint experiències i coneixements. Es combinaren les visites culturals per la ciutat de Plasència i de Càceres, el visionat dels treballs dels altres centres educatius, i una sèrie de tallers molt interessants relacionats amb el món del cinema (Stop Motion, trucs de càmera i efectes d'edició, maquillatge de cine, After Effects, tatuatges, plànol seqüència, trucs cinematogràfics...).
Des d'aquesta pàgina, volem donar les gràcies a l'organització del festival pel tracte exquisit que ens dispensaren i per l'impecable organització de cada una de les activitats a les que vàrem assistir.
 
Si voleu més informació sobre aquest esdeveniment, visitau la pàgina web del festival, l'enllaç de la qual teniu a continuació. Ja estan publicades les fotos del Photocall.

https://plasenciaencorto.com/

2017-03-20 18.13.59